[mk3]Licznik zawyrza predkosc!!Dlaczego???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3]Licznik zawyrza predkosc!!Dlaczego???
Ostatnio zalorzylem sobie biale nakladki na zegary ale po skreceniu licznika i podlaczeniu go predkosciomierz zaczol mi zawyrzac predkosc o 20 km/h czy ktos moze mi wytlumaczyc co sie stalo???
Ostatnio zmieniony pt lut 10, 2006 14:23 przez lookasp, łącznie zmieniany 1 raz.
jest jeszcze cosik takiego jak INDEX wyrażają go trzy cyferki a znajdują się przy kasowaniu licznika kilometrów dziennych... u mnie np jest 950 i ty musisz mieć taki jaki był poprzedni ( jeśli zmieniłeś licznik ) a jak nie zmieniałeś licznika tylko bawiłeś się tarczami i zdejmowałeś wskazówe to jak kolega wcześniej napisał wracasz wskazówkę na wyznaczone pole za ogranicznikiem a następnie ( napinasz ) że tak powiem wskazówkę na słópek.... pozdrawiam.... a tak na marginesie ... Pikuś zanim coś poradzisz ... zastanów się czy wiesz o czym mówisz...
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jest jeszcze cosik takiego jak INDEX wyrażają go trzy cyferki a znajdują się przy kasowaniu licznika kilometrów dziennych... u mnie np jest 950 i ty musisz mieć taki jaki był poprzedni ( jeśli zmieniłeś licznik ) a jak nie zmieniałeś licznika tylko bawiłeś się tarczami i zdejmowałeś wskazówe to jak kolega wcześniej napisał wracasz wskazówkę na wyznaczone pole za ogranicznikiem a następnie ( napinasz ) że tak powiem wskazówkę na słópek.... pozdrawiam.... a tak na marginesie ... Pikuś zanim coś poradzisz ... zastanów się czy wiesz o czym mówisz...
W mkIII jest impulsator więc takie coś jak index predkości jest nieistotne... Akurat w tym wątku to ty nie masz pojęcia o czym mówisz... A Pikuś ma rację...
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: