Gaśnie po wjechaniu w małą kałuże
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- tympy mechanik
- Forum Master
- Kontakt:
tak myślałem ja osobiście też miałem kiedys przygode z janmorami kupilismy z kolegą nowe w sklepie takie droższe bo są dwie wersje tych janmorów do mk2 rp zakładamy w domu a silnik pracuje nieco gorzej niz na starych pojechalismy do sklepu zmienic na inne bierzemy drugie zmieniamy przed sklepem i to samo koles w sklepie doznał szoku twierdził ze to nie możliwe a jednak zamówilismy BERU I TAK JUŻ JEZDZI DO DZIŚ BEZ ŻADNYCH PROBLEMÓWJANMORY niestety
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Cześć
Przepraszam, ale nie było mnie jakiś czas na forum i nie mogłem odpisać.
Kolego Byku te stuki są podczas troszkę dynamicznego ruszania, tak w okolicy lewarka zmiany biegów odczuwalne.
Mam jeszcze ten stary problem z przewodami zapłonowymi. Kupiłem pierwszy raz jakieś niemieckie - miały być dobre. Okazało się że migają, więc zamieniłem je na NGK i sadziłem że napewno muszą być dobre. Ale postanowiłem zajrzeć pod maskę w nocy i one również migają. Nie wiem ale podejrzewam że ma to związek z muleniem się i szarpaniem jak silnik jest zimny a dodatkowo gaśnie.
Bykuuuuuuuuuu pomocy......
Kolego Byku te stuki są podczas troszkę dynamicznego ruszania, tak w okolicy lewarka zmiany biegów odczuwalne.
Mam jeszcze ten stary problem z przewodami zapłonowymi. Kupiłem pierwszy raz jakieś niemieckie - miały być dobre. Okazało się że migają, więc zamieniłem je na NGK i sadziłem że napewno muszą być dobre. Ale postanowiłem zajrzeć pod maskę w nocy i one również migają. Nie wiem ale podejrzewam że ma to związek z muleniem się i szarpaniem jak silnik jest zimny a dodatkowo gaśnie.
Bykuuuuuuuuuu pomocy......
Paweł
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Gaśnie po wjechaniu w małą kałuże
Witam ja też mam taki problem z swoim golfem 3 silnik AEE benzyna 1,6 kiedy popada na dworze są problemy z odpaleniem wjadę w kałużę silnik przerywa gaśnie wymieniłem swiece przewody kopułkę palec nic nie pomogło spryskiwałem cewkę ,przewody,kopułkę żadnego iskrzenia oczywiście w nocy pomóżcie bo akurat przy tej pogodzie to jest męczarnia.