ja przeszkody nie widzęreanimat pisze:moglibyśmy razem z master49 zmienić aby jedno i drugie nie ucierpiało
Problem z nagrzewnica??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
arwam pisze:grandi, układ sie odpowietrza sam po otwarciu termostatu.
do sprawdzenia termostat i czujnik temperatury płynu chłodzącego.
a ja odpisalem
kafel57 pisze:Termostat jest dobry, temperaturę łapie prawidłowo,
To wiec kolego Arwam co moze byc przyczyna ze tak słabo grzeje;/??kafel57 pisze:Czujnik temperatury jest dobry jak i drugi od świec zarowcych(bo chyba o te chodzi czujniki co sie znajduja w króćcu co idzie do głowicy)
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to ja się podłącze.
mam ten sam problem, mianowicie popsułem to badziewie termoizolacyjne na klapce od regulacji jak wymieniałem nagrzewnice... i moje pytanie brzmi czy można czymś innym to zakleić jakąś taśmą czy nawet workiem byle nie puszczało przez te dziury?? mam wątpliwości czy pod wpływem temperatury nic tam nie będzie mi się topić...
mam ten sam problem, mianowicie popsułem to badziewie termoizolacyjne na klapce od regulacji jak wymieniałem nagrzewnice... i moje pytanie brzmi czy można czymś innym to zakleić jakąś taśmą czy nawet workiem byle nie puszczało przez te dziury?? mam wątpliwości czy pod wpływem temperatury nic tam nie będzie mi się topić...
no pain, no gain
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: