Zawieszenie .. czy warto..co sądzicie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- czarny18ali
- Nowicjusz
Zawieszenie .. czy warto..co sądzicie
Siema...
Rozglądałem sie po aledrogo i zauważyłem amortyzatory firmy GH... Co o nich sadzicie... Cena jest atrakcyjna bo za gazówkę wynosi 50 PLN ... a także co myślicie o firmie Hart (72 PLN) ... czy wytrzymają około 2 latek śmigania po polskich drogach???
Pozdro...
Rozglądałem sie po aledrogo i zauważyłem amortyzatory firmy GH... Co o nich sadzicie... Cena jest atrakcyjna bo za gazówkę wynosi 50 PLN ... a także co myślicie o firmie Hart (72 PLN) ... czy wytrzymają około 2 latek śmigania po polskich drogach???
Pozdro...
- czarny18ali
- Nowicjusz
Sam jestem ciekawyczarny18ali pisze:Cena jest atrakcyjna bo za gazówkę wynosi 50 PLN ... a także co myślicie o firmie Hart (72 PLN) ... czy wytrzymają około 2 latek śmigania po polskich drogach???
Ja miałem GPD,nie dość że stał jak koza,to wylały się po roku
Osobiście nie wierzę,żeby amortyzator za 50 zł był lepszy od konkurencji która kosztuje 150zł Mowa to o wiodących producentach oczywiście.
- czarny18ali
- Nowicjusz
Powiem tak.. auto ma jeszcze jeździć rok maks.( jest 3 autem w domu, a 2 golfikiem..) a jego stan wizualny daje wiele do życzenia . golfior jeździ wszędzie i po wszystko... Ma przejść przegląd i śmigać dalej.. ale został cofnięty bo miał zerowe zawieszenie... Po tym roku zostanie oddany na części... a używki stoją w podobnej cenie i dlatego się pytam czy można tym amorkom zaufać...
- czarny18ali
- Nowicjusz
Dzieki za info względem amorków... zamówiłem i tylko czekać i zakładać..
A tak z innej beczki... Czy sprzęgło z 1,6 diesla będzie pasować do 1.3 benzyna?? :> jak nie sprzęgło to może chociaż docisk ciągle chodzi mi o mk2..
A tak z innej beczki... Czy sprzęgło z 1,6 diesla będzie pasować do 1.3 benzyna?? :> jak nie sprzęgło to może chociaż docisk ciągle chodzi mi o mk2..
Ostatnio zmieniony pn paź 26, 2009 18:39 przez czarny18ali, łącznie zmieniany 1 raz.
- czarny18ali
- Nowicjusz