Nie działają wycieraczki okresowe.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie działają wycieraczki okresowe.
Witam.
Problem nastepujacy - nie dzialaja wycieraczki okresowe. Zwykle oraz szybkie bez problemu. Na okresowkach po wlaczeniu raz wycieraczka przejedzie i dalej zero reakcji.
Jest to troche meczace gdy przy malym deszcze trzeba recznie wlaczac jednorazowy ruch wycieraczek.
Czy caly silnik wycieraczek do wymiany czy moze macie jakis inny pomysl.
Po raz kolejny dzieki za pomoc
Problem nastepujacy - nie dzialaja wycieraczki okresowe. Zwykle oraz szybkie bez problemu. Na okresowkach po wlaczeniu raz wycieraczka przejedzie i dalej zero reakcji.
Jest to troche meczace gdy przy malym deszcze trzeba recznie wlaczac jednorazowy ruch wycieraczek.
Czy caly silnik wycieraczek do wymiany czy moze macie jakis inny pomysl.
Po raz kolejny dzieki za pomoc
Ostatnio zmieniony wt paź 27, 2009 16:18 przez zarowa7, łącznie zmieniany 1 raz.
- WILCZEK MK4 GTI
- Mały gagatek
- Kontakt:
- WILCZEK MK4 GTI
- Mały gagatek
- Kontakt:
Problem z wycieraczkami w MK2
Witam mam problem a mianowicie ostatnio nie działa mi migawka wycieraczek ( okresówka ) do tej pory było wszystko ok a 2 i 3 bieg bez problemu a ostatnio czyściłem zaśniedziały przekaźnik był tak zardzewniały i nie chciał sie ruszyć. próbowałem go wyjąć lecz mi sie zwarcie jakies zrobiło z tego co pamietam i się rozwalił . myślę że możę być wina tego przekaźnika nie miał żądnego numeru na deklu więc nie wiem od czego mógłby być . gdyby ktoś wiedział na ten tamat będę wdzięczny. a i mam zdjęcie tek starego przekaźnika oraz miejsca w którym był wcześniej może to będzie jakaś pomoc. dzięki i czekam na pomoc
[ Dodano: 25 Mar 2010 22:32 ]
tak to była wina manetki a naprawiło mi się samo gdy kolega który był pod wpływem zaczął przełączać wszystko co sie ruszało ;d i od tej pory działa ;d ale rozebrałem i przeczysciłem i smiga dalej;)
[ Dodano: 25 Mar 2010 22:32 ]
tak to była wina manetki a naprawiło mi się samo gdy kolega który był pod wpływem zaczął przełączać wszystko co sie ruszało ;d i od tej pory działa ;d ale rozebrałem i przeczysciłem i smiga dalej;)