Problem z poduszką pow. Prosze o pomoc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z poduszką pow. Prosze o pomoc
Witam mam problem od wczoraj zapaliła mi się kontrolka od poduszki powietrznej, i nie wiem w czym jest problem bezpieczniki są wszystkie dobre, a w elektryce jestem zielony
Miałem też wczoraj drobną stłuczkę ale nic się nie stało tylko kołpak polamany, ale kontrolka zapaliła się ok. 2 godz. później czy może mieć z tym związek? Prosze o pomoc
Pozdrawiam
Miałem też wczoraj drobną stłuczkę ale nic się nie stało tylko kołpak polamany, ale kontrolka zapaliła się ok. 2 godz. później czy może mieć z tym związek? Prosze o pomoc
Pozdrawiam
nic sie nie dzieje bez przyczyny, bardzo mozliwe ze gdzieś coś nie styka przez to drobne "uderzenie" tak czy owak ten bład po oczywiscie wykryciu go i zrobieniu do skasowania przez VAG'a, innaczej kontrolka nie przestanie migać nawet jesli problem to odlutowany kabelek..
Ostatnio zmieniony śr lis 04, 2009 19:49 przez Vii, łącznie zmieniany 3 razy.
zdecydowanie, bo sam kolego jakbys nawet znalazł przyczyne i zrobił to, to i tak nie skasujesz migania tej kontrolkikriss2912 pisze:Kurcze to chyba poprostu odstawie go do elektryka niech on szuka bo ja nie wiem nawet gdzie tej usterki szukać ;p
Ostatnio zmieniony śr lis 04, 2009 19:58 przez Vii, łącznie zmieniany 1 raz.