Opcja szukaj mnie nie zadowoliła wynikami, więc jak w temacie... Z którego auta IC będzie miał wlot i wylot po tej samej stronie? Oczywiście nie chodzi o IC robiony na zamówienie, bo to opcja ostateczna.
Cos w tym stylu:
[all VW] Z jakiego auta IC ma wyjście/wyjscie po JEDNEJ str?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[all VW] Z jakiego auta IC ma wyjście/wyjscie po JEDNEJ str?
Ostatnio zmieniony czw lis 12, 2009 15:19 przez laska404, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.allegro.pl/listing/search.ph ... ntercooler Poszukaj a znajdziesz...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Jakbym potrzebował jeszcze kiedyś linka do allegro, to sie zgłosze do Ciebie. Jak narazie dalej nie uzyskałem odpowiedzi na swoje pytanie.
Chciałbym nadmienić, że IC ma wylądować w golfie mk1 przed chłodnicą.
Nie chce IC ze sprintera czy iveco, bo trzeba by się motać z rurami strasznie, zresztą widziałem na forum mk1 z IC z bmw TDS i wyglada to fatalnie. Potrzebuje duży IC z wyjsciem na jedna strone, akumulator leci do bagaznika, wiec problemu z puszczeniem rur bokiem nie bedzie. Allegro przegladalem, z golfa 4, passata, octavi itd. odpada bo jest za mały.
Chciałbym nadmienić, że IC ma wylądować w golfie mk1 przed chłodnicą.
Nie chce IC ze sprintera czy iveco, bo trzeba by się motać z rurami strasznie, zresztą widziałem na forum mk1 z IC z bmw TDS i wyglada to fatalnie. Potrzebuje duży IC z wyjsciem na jedna strone, akumulator leci do bagaznika, wiec problemu z puszczeniem rur bokiem nie bedzie. Allegro przegladalem, z golfa 4, passata, octavi itd. odpada bo jest za mały.
Ostatnio zmieniony czw lis 12, 2009 16:11 przez laska404, łącznie zmieniany 1 raz.