Witam moje pytanie jest takie:
ile bylo rodzajow manetek do golfa II gti? kumpel przyslal mi z dojczow manetke ale do mnie nie pasuje mam nadzieje ze sa tylko 2 rodzaje z awaryjnymi w kierownicy i w desce rozdzielczej i ja wlasnie chyba dostalem ten z awaryjnymi w kierownicy czy ktos podpowie mi jak mam wytlumaczyc kumplowi jaki model potrzebuje? czy to bardziej skomplikowany temat pozdrawiam
przełącznik zespolony MFA--->mk II
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bartek1001
- Mały gagatek
- Kontakt:
- bartek1001
- Mały gagatek
- Kontakt:
z tym numerem to problem bedzie bo zapodzialem gdzies ta stara manetke
poprostu mi sie zlamala odcialem kabelki bo mi dyndala i gdzies sie zawieruszyla a z kolei o jakich przekaznikach mowisz to_mas nie za bardzo kumam co mam zrobic tymbardeziec ze cala checa z tym zeby przeslal dobre
[ Dodano: Czw Lut 23, 2006 4:18 pm ]
zastanawiam sie bo wlasnie widzialem identyczny mechanizm dzialania w manetce waskiej z II mfa czy produkowali szerokie z takim samym mechanizmem jak w waskich? powiedz mi to_mas jak rozwiazales ten problem
poprostu mi sie zlamala odcialem kabelki bo mi dyndala i gdzies sie zawieruszyla a z kolei o jakich przekaznikach mowisz to_mas nie za bardzo kumam co mam zrobic tymbardeziec ze cala checa z tym zeby przeslal dobre
[ Dodano: Czw Lut 23, 2006 4:18 pm ]
zastanawiam sie bo wlasnie widzialem identyczny mechanizm dzialania w manetce waskiej z II mfa czy produkowali szerokie z takim samym mechanizmem jak w waskich? powiedz mi to_mas jak rozwiazales ten problem
moj wolfik