[mk2]SKRZYNIA BIEGOW mialem AEN a zalozylem 4S ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2]SKRZYNIA BIEGOW mialem AEN a zalozylem 4S ???
wydaje sie slabszy ale szybszy martie sie tylko czy przelozenie na biegu jałowym moze sia różnić po za tym samochod wydaje sie dobrze chodzić(rożnica w przelozeniach jakie moze mic konsekwencje0
Ostatnio zmieniony sob lut 25, 2006 14:09 przez samar, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja taką skrzynkę zajeżdżałem na moim motorku GTi i zapierniczała, ża ho ho. Dobre przyspieszenie i mocna różnicówka (dwie padły a ta działa do teraz). Nie powiedziałbym, że jest taka wolna. Tylko trzeba do niej odpowiedniego momentu i mocy. Na niej autko potrafiło mi w trasie spalić tylko 7,6 litra gazu na każde 100 przejechanych kilometrów ze stałą prędkością 120km/h.flanel pisze:JAk pisze kolega to jest skrzynia od dieelka 1.6
-
- Ma gadane
Tak dla porównania wkleje małe porównanie kilku skrzyń, jaka prędkość mozna uzyskac na danym biegu przy okreslonych obrotach silnika i przy zastosowaniu danego ogumienia, oczywiście są to teoretyczne prędkości bo prędkość maksymalną ogranicza moc silnika
[ Dodano: Sob Lut 25, 2006 13:55 ]
kurcze , cos nie moge załączyc pliku
[ Dodano: Sob Lut 25, 2006 13:55 ]
kurcze , cos nie moge załączyc pliku
zamienilbym sie szkoda ze juz zalozylem nie chce mi sie znowu siedziec pare godzin w kanale pojezdze jeszczetroche i zobacz ejak samochod bedzie sie sprawowal jak cos to dam znac (najlepiej jak zrobi sie cieplo b o teraz to za zimno na naprawy mi juz wystarczy)
a tobie ta skrzynuia APW NIE podejdzie
a tobie ta skrzynuia APW NIE podejdzie