Problem z "wykrzyknikiem"
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam tak jak w temacie. Mam problem z MK3 ABU a wyglada on tak. Jak np szybko chce wyjechać ( wymusić ) z jakiejs ulicy energicznie z pierwszego biegu to przy zmianie na 2 zapala mi sie sygnalizacja tj. ten wykrzyknik od ręcznego, czy moze to miec cos zwiazanego z układem napedowym lub skrzynia?? Bo przy okazji zmiany biegu nastepuje takie lekko niepokojace szarpniecie, czuc na kierownicy ( a i zaznaczam ze nie wynika to ze złego kozystania ze sprzegła nie strzelam nim poprostu wczesniej tak nie bylo)
Czy ktos miał cos takiego lub ma pomysł co to moze byc?? Jesli napisałem jakas głupote to sory nie znam sie na mech
Czy ktos miał cos takiego lub ma pomysł co to moze byc?? Jesli napisałem jakas głupote to sory nie znam sie na mech
:D:D
nie sprawdzam nawet bo to nie jest wina hampli, cos z układem napedowym albo ze skrzynia tak mi sie wydaje
[ Dodano: 24 Lis 2009 18:12 ]
ale wielkie dzieki
ale wielkie dzieki
Re: Problem z "wykrzyknikiem"
to nie sprawdzaj , niech Ci mruga , a za chwilę będzie świecić non stopZawias pisze:nie sprawdzam nawet bo to nie jest wina hampli, cos z układem napedowym albo ze skrzynia tak mi sie wydaje
ale wielkie dzieki
moze bys cos podpowiedział konkretnego, płyn był zmieniany na poczatku listopada przy okazji robienia hampli juz na zime
[ Dodano: 24 Lis 2009 18:23 ]
narobiłes mi rabanu az jutro sprawdze
[ Dodano: 24 Lis 2009 18:24 ]
duber sory ze tak z innej parafi ale ile takie fele stoja juz pomalowane??
[ Dodano: 24 Lis 2009 18:23 ]
narobiłes mi rabanu az jutro sprawdze
[ Dodano: 24 Lis 2009 18:24 ]
duber sory ze tak z innej parafi ale ile takie fele stoja juz pomalowane??
niewiem,kup takie fele a jak juz bedziesz mial to napisz na pw powiem ci kto mi je malowal lub doczytaj w temacie moim (kliknąć na fote starczy)Zawias pisze:duber sory ze tak z innej parafi ale ile takie fele stoja juz pomalowane??
Ostatnio zmieniony wt lis 24, 2009 19:28 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
sory fazi to brzmi ciekawie moze naprawde masz racje ale naprawde nie brałem tego po uwage mylslałem ze to nie mozliwe
Wielkie dzieki sprawdze odp
[ Dodano: 25 Lis 2009 20:55 ]
HEj panowie poziom płynu był w połowie miedzy max a min wiec to dziwna sprawa. Dolałem dzisiaj na max zobaczymy co bedzie dalej
Wielkie dzieki sprawdze odp
[ Dodano: 25 Lis 2009 20:55 ]
HEj panowie poziom płynu był w połowie miedzy max a min wiec to dziwna sprawa. Dolałem dzisiaj na max zobaczymy co bedzie dalej