Ten kabelek nic nie daje...odłaczyłem go i bez zmnianczyrimbolo pisze:z lewej strony gaźnika jest kabelek, a po co chcesz odlaczac ssania ?

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ten kabelek nic nie daje...odłaczyłem go i bez zmnianczyrimbolo pisze:z lewej strony gaźnika jest kabelek, a po co chcesz odlaczac ssania ?
To taka Zielona bańka???Paweł Marek pisze:Masz tam jeszcze koło tego siłownika taki okrągły zawór czasowy
w fazie rozgrzewania nie ma się opierać, na rozgrzanym ma sie opierać.gor7 pisze:wsunięty tz. wystaje go około 1 cm to ta blaszka się nie opiera
A mi sie na rozgrzanym nie opiera..Jest całkowicie wciśnięty i po rozgrzaniu obroty sa bardzo niskie na lpg jak i benzynie i gaśnie mi silnik.....Ile może kosztowac siłownik 3 położeniowy???Paweł Marek pisze:na rozgrzanym ma sie opierać.
ja kupiłem używany uszkodzony gaźnik na giełdzie za 100. TYle że było to 4 lata temu. Ten siłownik miał sprawny. Z tym że to że sie trzpień odowiednio nie wysuwa to może świadczyć o tym że zepsute jest sterowanie tym siłownikiem a nie on sam uszkodzony.Łyskacz pisze:Ile może kosztowac siłownik 3 położeniowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 55 gości