jestkodix13 pisze:Tak się zastanawiam czy nie ma możliwości się tam jakoś dostać bez zdejmowania
Lampka w bagażniku!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
niestety musiałem dziurawić plastik, ale nie dużo 10 cm do góry i 5 cm w prawo od centralnego miejsca od zamka. Wyciąłem plastik 3cmx3cm, wsadziłem palca i otworzyłem zamek Myślę teraz co zrobić z dziurą w plastiku,ale spokojnie bo nie jest to wielka tylko mała dziurka którą zawsze można jakims fajnym gadżetem zasłonić. Prosto i szybko bez zbędnego rwania i rozbierania plastików
Kodix
niestety musiała się blaszka podgiąć i jest cały czas zamniknięty obwód. Rozbierz zamek naprawde nie jest to trudne, a jeżeli nie będziesz mógł wyjąć wyłącznik, to niestety musisz użyć małej kontówki i wyciąć pasek blachy 1cmx1cm. Jak coś to pytaj na PRIV...PzdrManieKK pisze:Mi ciagle swieci i ja wyjalem. Tez pewnie ten glupi wlacznik w zamku
Ostatnio zmieniony sob gru 12, 2009 06:45 przez kodix13, łącznie zmieniany 1 raz.