pomoc w naprawie przegubu wewnętrznego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pomoc w naprawie przegubu wewnętrznego
Witam ponownie...Mam problem,jestem w trasie i ucięło mi śruby od przegubu zewnętrznego prawego i jak mam odkręcić ten kielich przy skrzyni mocowany na środku imbusem 6,bo próbuje i nie daje rady,a jest cholernie zimno.......mam wszystkie narzędzia i wkrętarkę z wiertłami,bo końcówki gwintów pozostawały w tym kielichu,śruby mam także tylko mam problem jak to odkręcić....Pomocy,bo mi łapy z mrozu odpadają,a do domu mamy koło 100km
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
kolego tam jest zabezpieczenie okrągła zawleczka pod pokrywka jak ja zdejmiesz to zesuniesz kielich
doczytalem wlasnie ze sa tez na srube
doczytalem wlasnie ze sa tez na srube
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 01:44 przez educh1985, łącznie zmieniany 1 raz.
cały czas tą śrubę próbuję ruszyć,ale nie chce nawet kawałek,a jak nie zdejmę to pod samochodem wkrętarką będę zmuszony rozwiercić otwory na śruby...ma ktoś jakiś jeszcze pomysłł>>>????
[ Dodano: 14 Gru 2009 00:54 ]
to rozwiercać lepiej bez zdejmowania kielicha????????
[ Dodano: 14 Gru 2009 00:54 ]
to rozwiercać lepiej bez zdejmowania kielicha????????
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
Byku21, tyle że poskładac to pod autem na drodze będzie raczej ciężko:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=101115
Wkrętarką też nie sądze żebys to rozwiercił.
tu masz pełny opis, niestety bez zdjęćfaq pisze:Wywaliłem stary simmering, nabiłem nowy i teraz zaczęły się schody no bo jak nałożyć ten pierścień skoro piastę trzeba wcisnąć do skrzyni a przeszkadza nam i to bardzo sprężyna. Niestety nie robiłem już fotek bo byłem nieźle w*****ony i wogóle. Na szczęście przyjechał mój tato z pracy i razem nam się to udało założyć bo samemu to nie ma szans bez specjalnego sciągacza.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=101115
Wkrętarką też nie sądze żebys to rozwiercił.
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.