Witam,jestem nowym uzytkownikiem na forum i posiadaczem od 1,5tyg Golfa, ale nie o tym chce pisac, nie znam sie za bardzo na autach ale mam problem z ABS nie wlacza sie, niby dioda jest na desce ale jest przepalona-sprawdzone. podobno sa jakies czujniki?czy bezpieczniki, mozna to jakos samemu sprwdzic czy pod komputer?
Apropos szukalem na forum ale nic nie rozumiem
pozdrawiam
ABS vs nowy użytkownik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: ABS vs nowy użytkownik
Są i czujniki i bezpieczniki kolego.. Słabo szukałeś .Carlos663 pisze:Witam,jestem nowym uzytkownikiem na forum i posiadaczem od 1,5tyg Golfa, ale nie o tym chce pisac, nie znam sie za bardzo na autach ale mam problem z ABS nie wlacza sie, niby dioda jest na desce ale jest przepalona-sprawdzone. podobno sa jakies czujniki?czy bezpieczniki, mozna to jakos samemu sprwdzic czy pod komputer?
pozdrawiam
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Re: ABS vs nowy użytkownik
Haki pisze:Są i czujniki i bezpieczniki kolego.. Słabo szukałeś .Carlos663 pisze:Witam,jestem nowym uzytkownikiem na forum i posiadaczem od 1,5tyg Golfa, ale nie o tym chce pisac, nie znam sie za bardzo na autach ale mam problem z ABS nie wlacza sie, niby dioda jest na desce ale jest przepalona-sprawdzone. podobno sa jakies czujniki?czy bezpieczniki, mozna to jakos samemu sprwdzic czy pod komputer?
pozdrawiam
no wiec tak: mam lampke abs na desce, jest wpiete to cos w kostke, dzis skrecilem mocno kolo, na kolach sa jakies łopatki, na tym slupku amortyzatorze nie ma nic, i widze dwa jakies wezyki,,,,hmmm moze nie mam abs?
[ Dodano: 16 Gru 2009 00:34 ]
help?
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 23:56 przez Carlos663, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Forda Escrta mk5 na VW golfa, to jak z malucha do Mercedesa :P