Tematów w których uczestniczyłem o malowaniu i ściąganiu gumska w MK4 było sporo --- niedługo zapodam tu fotki jak u mnie to wygląda koledzy.
Wszystkie elementy - wyciągnięte i idzie to do malowania w kolor grafitu + klar na to .
Usuwanie "gumy" z klamek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
poproszę o opis, fotki ale też i linki jakieś do tematów... narazie wszystko zalałem nitro na jakiś czasHaki pisze:Tematów w których uczestniczyłem o malowaniu i ściąganiu gumska w MK4 było sporo --- niedługo zapodam tu fotki jak u mnie to wygląda koledzy.
Wszystkie elementy - wyciągnięte i idzie to do malowania w kolor grafitu + klar na to .
VAG maniak :)
Dokładnie nitro kolego rozpuszcza plastik ... jest dla niego za mocny. Lepszy jak pisał GREG - aceton .Qto pisze:ciekaw jestem co z tego wyjdzie...ja używając nitro spaprałem sprawęBalti pisze:narazie wszystko zalałem nitro
Ja zdemontowałem na razie to co będę robił. W ruch - papierek . najpierw o większej ziarnistości - później wodny 1500-2000 i jazda. Na koniec lakierowanie w odcień grafitu ,ale muszę jeszcze poczekać na to lakierowanie bo kolega czasu nie ma , a puszką robił tego nie będę.
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 22:37 przez Haki, łącznie zmieniany 1 raz.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Balti pisze:Czyli tylko mechanicznie możemy usuwać tę gumę??? no szoda bo pod klamką nie podjadę papierkiem ściernym...
Czy można dostać linki do podobnych tematów, podobno takich było od groma
To powinno Ci w zupełności wystarczyć - jadę wg metody Autora = który nie ukrywam zrobił to na prawdę fachowo.
LINK - http://www.fiestaklubpolska.pl/forum/vi ... hp?t=17645
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google