[mk2]obroty
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2]obroty
Mam takie pytanie :)mam problem z obrotami w moim golfie II odpala elegancko ale jak sie nagrzeje podczas jazdy wciskajac sprzeglo spada mi z obrotow i gasnie na postaju te obroty skacza raz wyzej raz nizej badz gasnie.Czy ktos juz spotkal sie z czyms takim lub czego to moze byc przyczyna? Z gory wielkie dzieki
Ostatnio zmieniony pt mar 03, 2006 17:23 przez janusz76, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
mialem podobnie sprawdz uszczelke pod gaznikiem moze jest gdzies dziura i lapie powietrze sprawdz takze wszystkie kable i przewody z tylu moze byc ktorys przedziurawiony ja u siebie wymienilem uszczelke i pomoglo i jeden kabelek mialem przerwany najlepsze ze bylem u 2 mechanikow i nie zauwazyli tego
witam,ja mam ten sam silnik co ty 1,3 NZ i wlasnie mam problem z obrotami ,jak stoje na swiatlach to cala deska drzy jakby zaraz miala odpasc i mam wrazenie ze auto zaraz zgasnie,dzieje sie tak rowniez podaczas wciskania sprzegla przy zmianie biegow ,obroty bardzo niskie,krecilem juz srobka od obrotow ale po kilku godzinach znowu sie tak dzialo.łyssy pisze:hej
dobrze by było jak byś podał jaki masz silniczek, bo jak np. 1.3 nz (wielopunkt) to byćmoże mogę ci pomóc - miałem coś podobnego
Juz mnie krew zalewa z tym obrotami,pisales ze sobie poradziles z tym problemem ,napisz o co tam chodzi.