Przygasający komputer
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- mscirocco
- Mały gagatek
Przygasający komputer
Witam wczoraj zauważyłem mały problem...Otóz mój komputer pokładowy po dłuższej jeździe zaczyna przygasać tzn dane wyświetlane na nim nie sa takie ostre by coś wyczytać na nim.Zaczyna się to od góry np liczba 10.0 <-= to przygasa mi zero do połowy.
Czego to moze byc wina?I jak to naprawic?
Czego to moze byc wina?I jak to naprawic?
Jestem tutaj nowy tak więc troche wyrozumiałości :)
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
najprawdopodobniej wypalił się i trzeba będzie wymienić http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic806483.html
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
albo też taśma łącząca wyświetlacz z resztą po prostu po nagrzaniu gdzieś nie styka, skoro dzieje się to dopiero po jakimś czasie
[ Dodano: Pon 04 Sty, 2010 ]
raczej wizyta u elektronika cię nie ominie choć mozna w necia znaleźć fotoporadę jak to wymienić samemu, ja tam do elektroniki mam dwie lewe ręce to raz, a po drugie trza mieć stosowny sprzęt dlatego takie rzeczy wolałbym zlecić komuś kompetentnemu
[ Dodano: Pon 04 Sty, 2010 ]
raczej wizyta u elektronika cię nie ominie choć mozna w necia znaleźć fotoporadę jak to wymienić samemu, ja tam do elektroniki mam dwie lewe ręce to raz, a po drugie trza mieć stosowny sprzęt dlatego takie rzeczy wolałbym zlecić komuś kompetentnemu