Witam, Jestem nowy na forum, nie wiem czy w odpowiednim dziale piszę jeśli nie to proszę o przeniesienie. A teraz do rzeczy, mianowicie potrzebuje pomocy, jestem SZCZĘŚLIWYM posiadaczem GOLFA MKIII ABS i mam problem z tylnym zaciskiem mianowicie po zaciągnięciu ręcznego nie odpuszcza, trzyma koło i na tym się kończy. Chciałbym wymienić przy okazji wszystkie tarcze i zaciski przód i tyłI teraz pytanie do was jakie polecacie? Jakie rozmiary? Producenci?
Szukałem w wyszukiwarce ale nic konkretnego nie znalazłem niestety.
Pozdrawiam
TARCZE I ZACISKI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tarcze spoko sa ZIMMERMANNA, jeszcze wentylowane by sie przydały, co by sie nie grzały jakos.. klocki textara beda ok, cena w graniach 70 zł uzywam owych juz długi czas i chyba nie predko bede zmieniał ponownie bo trzymaja sie dlugo wow ..
Ostatnio zmieniony czw sty 14, 2010 13:37 przez Vii, łącznie zmieniany 2 razy.
ja mam u siebie tyl przod brembo i nie narzekam klocki trekstar. jesli chodzi o nie odbijajacy reczny to nie jest wina tarcz albo klockow. sprawdz linki moze popekaly w srodku i po zaciagniecie sie blokuja a jesli nie to proponuje wyciagnac zacisk i sprawdzic czy sprezynaka przy lince odbija badz cala lapa linki jest zabrudzona