Dziwny dzwięk po przekręceniu kluczyka...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dziwny dzwięk po przekręceniu kluczyka...
Witam,
Chciałbym się poradzić w pewnej sprawie dotyczącej pewnego dziwnego odgłosu który słyszę po przekręceniu stacyjki w momencie gaśnięcia wszystkich kontrolek, dźwięk ten przypomina tykanie (trrrr) wcześniej nie było żadnych objawów samochód mam od niedawna i nie mam pojęcia w czym problem auto pali bez problemu choć po wystąpieniu tego dźwięku jakby praca silnika słyszana ze środka auta była głośniejsza i nie wiem czy czy jakiś element układu wydechowego nie dotykał podwozia.
Golf IV 1.9 101ps silnik AXR
Dodam że na forum jestem nowy i nie znalazłem podobnego przypadku proszę doświadczonych użytkowników o radę . dzięki
Na dzień dzisiejszy nie mam dostępu do VAGa, czekam na przesyłkę, a dźwięk wydobywa się z przodu deski rozdzielczej a czy z liczników to nie bardzo ale mogę się mylić a jakieś sugestie
Chciałbym się poradzić w pewnej sprawie dotyczącej pewnego dziwnego odgłosu który słyszę po przekręceniu stacyjki w momencie gaśnięcia wszystkich kontrolek, dźwięk ten przypomina tykanie (trrrr) wcześniej nie było żadnych objawów samochód mam od niedawna i nie mam pojęcia w czym problem auto pali bez problemu choć po wystąpieniu tego dźwięku jakby praca silnika słyszana ze środka auta była głośniejsza i nie wiem czy czy jakiś element układu wydechowego nie dotykał podwozia.
Golf IV 1.9 101ps silnik AXR
Dodam że na forum jestem nowy i nie znalazłem podobnego przypadku proszę doświadczonych użytkowników o radę . dzięki
Na dzień dzisiejszy nie mam dostępu do VAGa, czekam na przesyłkę, a dźwięk wydobywa się z przodu deski rozdzielczej a czy z liczników to nie bardzo ale mogę się mylić a jakieś sugestie
Ostatnio zmieniony sob sty 16, 2010 16:44 przez Alladyn`, łącznie zmieniany 2 razy.
Akurat wydech i jego rury - nie mają nic wspólnego z tykaniem gdy auto nie jest odpalone Podepnij pod VAG-a i powiedz co wyskoczyło ... mam pewną teorię na ten temat ,ale chcę się upewnić by głupstwa nie palnąć na forum.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
To na pewno spod maski te dźwięki ?? Może zegary tak jak Jazz_Blue pisze...albo Climatronic też lubi takie dźwięki wydawać...ale te by nie miały nic wspólnego z pracą silnika.
Ostatnio zmieniony sob sty 16, 2010 16:54 przez Qto, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik