Licznik przejechanych km sie kasuje przy odpalaniu..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, ostatnio w moim golfiku co jakis czas przy odpalaniu kasuje się licznik km, nie ten w MFA tylko ten zwykły umieszczony pod licznikiem głównym na którym jest cały przebieg.
Autko odpala elegancko, akumulator jest dobry, co moze być przyczyną że się to kasuje?
Autko odpala elegancko, akumulator jest dobry, co moze być przyczyną że się to kasuje?
A jesteś pewien, że akumulator masz dobry? Mój też odpalał dobrze, aż pewnego dnia nie odpalił..hoja pisze:Autko odpala elegancko, akumulator jest dobry, co moze być przyczyną że się to kasuje?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
To trzeba od razu pisać Na pewno spada napięcie, teraz tylko trzeba znaleźć przyczynę...zaśniedziałe klemy, może aku już woła o wymianę (u mnie było tak samo, auto odpalało bez problemu jednak zegary się kasowały...po kilku tygodniach aku padł)...możesz też posprawdzać połączenia masyhoja pisze:tak zegarek tez sie kasuje
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Patrzy na stacyjkę, na priv masz napisane co zrobić tu nie będę tego pisał bo było wielokrotnie.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.