Chyba udalo mi sie po czesc naprawic ssanie. I oto moje pytanie: Jak auto zachowuje sie na ssaniu?? 1.6 PN Pierburg 2EE
w szukajce sa informacje na teamt braku ssania a nie ma jak powinno sie zachowac auto.
pytanie o ssanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
pytanie o ssanie
Ostatnio zmieniony ndz sty 24, 2010 20:50 przez VW Golf II, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
no ja mam tak ze cos tam porobilem i zostawilem go na jakies 2 godz na mrozie i jak odpalilem jaims cudem to obroty mailem na ponad 1,5 K i powoli spadaly z momentem rozgrzewania sie auta. i nie wiem czy tak ma byc czy nie.Robson83 pisze:Ssanie umozliwia prace zimnego silnika. Jak w obecnych mrozach odpalisz silnik i bez pomocy dodawania noga gazu silnik pracuje na wolnych obrotach to znaczy ze ssanie dziala prawidlowo.Z uszkodzonym saniem musial bys noga podtrzymywac obroty silnika
-
- Forum Master
- Kontakt:
Tak ma być - początkowe obroty będą w tym przedziale i będą spadać - nawet skokowo.VW Golf II pisze:no ja mam tak ze cos tam porobilem i zostawilem go na jakies 2 godz na mrozie i jak odpalilem jaims cudem to obroty mailem na ponad 1,5 K i powoli spadaly z momentem rozgrzewania sie auta. i nie wiem czy tak ma byc czy nie.Robson83 pisze:Ssanie umozliwia prace zimnego silnika. Jak w obecnych mrozach odpalisz silnik i bez pomocy dodawania noga gazu silnik pracuje na wolnych obrotach to znaczy ze ssanie dziala prawidlowo.Z uszkodzonym saniem musial bys noga podtrzymywac obroty silnika
decydują o tym czujniki i sterownik...
mojego auta jeszcze nie wyprodukowano...
-
- Użytkownik