Wiem ze temat byl, bo szukałem ale nie znalazłem gdzie znajduje sie silniczek dmuchawy, jak sie do niego dostac,
a jeszcze pierw spytam który bezpiecznik odpowiada pracy dmuchawa, problem jest w tym ze nie działa na wszystkich predkosciach.
Bardzo prosze o szybką pomoc, jutro do pracy a auto całe zaparowane, nie nadaje sie do jazdy, w dodatku taki mróz, bez 0,5L sie nie obejdzie.
Pomocy.
Dmuchawa nie działa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam podpinam się pod temat, ponieważ mam taki sam problem, ale mój przypadek nie jest tak optymistyczny i dmuchawa nie działa. Bezpieczniki sprawdziłem i są ok. Dmuchawa przestała działać po wyłączeniu i włączeniu jej jeszcze raz. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Przyczyny szukać w tym silniczku czy w czymś jeszcze? Ratunku, bo bez dmuchawy nie idzie jechać zaparowane zamrożone szyby i zimno...
także spotkała mnie dzisiaj taka niespodzianka dmuchawa nie chodzi,wczoraj było o.k a dzisiaj nie chce może to wina mrozów auto na dworku stoi?jutro wprowadze do garażu i poczekam porażka w takie mrozy bez dmuchawy!!!
[ Dodano: 09 Sty 2009 14:19 ]
okazało się ,że przez mróz bo dzisiaj auto stało w garażu i dmuchawa zaczeła chodzić
[ Dodano: 09 Sty 2009 14:19 ]
okazało się ,że przez mróz bo dzisiaj auto stało w garażu i dmuchawa zaczeła chodzić