jakie nakładki progowe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
jakie nakładki progowe
witam
Mam problem z wyborem nakładek progowych by zakryć to wgniecenie widoczne na zdięciu stwierdziłem że nie ma sensu tego szpachlowac więc nakładki chyba dobry pomysł
Jeśli ktoś miał by jakieś pomysły by zakryć to wgniecenie i chciałby sie tym podzielic byłbym wdzięczny
Mam problem z wyborem nakładek progowych by zakryć to wgniecenie widoczne na zdięciu stwierdziłem że nie ma sensu tego szpachlowac więc nakładki chyba dobry pomysł
Jeśli ktoś miał by jakieś pomysły by zakryć to wgniecenie i chciałby sie tym podzielic byłbym wdzięczny
-
- Forum Master
No to wgniecenie widzę skromne... Nie wiem czy przykryje, ale nawet jakby przykryło to jak ten samochód będzie wyglądam jak same progi założysz ...
Ale widzę że drzwi chyba też masz uszkodzone... A lakier też tam pewnie zdarty...
Ale widzę że drzwi chyba też masz uszkodzone... A lakier też tam pewnie zdarty...
Ostatnio zmieniony pt lut 12, 2010 14:28 przez poolak2006, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
-
- Forum Master
Nie wiem jak ty ale ja osobiście wolałbym to zrobić tak jak było... Szpachla nie koniecznie może udałoby się to wyprostować... trochę gorzej z malowanie bo srebrnego podobno lakieruje się całymi elementami bo przejście może być widoczne... ale to to już u jakiegoś fachowca musiałbyś się dowiadywać...
-
- Forum Master
-
- Nowicjusz