Mam problem z bardzo denerwującym tyrkotaniem (odgłos bardzo podobny do kołowrotka wętki
![jezor :jezor:](./images/smilies/jezor.gif)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przecież dostałeś linki od kolegi Qto - przeczytaj cały wątek a nie 2 pierwsze posty --- trzeba wyciągnąć mechanizm w którym siedzi silniczek - i wkleić zębatkę - która pewnie skacze po prowadzeniu.jaras99 pisze:wojtas46, to w takim razie co mogę zrobić żeby przestało tyrkotać?
Dokladnie tak , masz tam dokładny opis jak to wszystko rozebrać i co zrobicHaki pisze:Przecież dostałeś linki od kolegi Qto - przeczytaj cały wątek a nie 2 pierwsze posty --- trzeba wyciągnąć mechanizm w którym siedzi silniczek - i wkleić zębatkę - która pewnie skacze po prowadzeniu.jaras99 pisze:wojtas46, to w takim razie co mogę zrobić żeby przestało tyrkotać?
Miłej lektury
więc jak? rozbieraćwojtas46 pisze: Najczęstsza usterka V71 to zerwanie plastykowego trybika na osi silniczka ale jezeli steruje obiegami to jest oki
jaras99 pisze:więc jak? rozbieraćwojtas46 pisze: Najczęstsza usterka V71 to zerwanie plastykowego trybika na osi silniczka ale jezeli steruje obiegami to jest oki
Silniczek steruje normlanie obiegami, działa poprawnie. to znaczy tak czy inaczej w nim tkwi problem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Kernaviduele i 67 gości