włącznik / wyłącznik ASR/ESP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- cosmoo
- Użytkownik
- Kontakt:
a więc z tego co piszecie wynika, że po wyłączeniu ESP przycisk powinien przestać się świecić. Sprawdzałem miernikiem napięcie na podświetleniu, czy dawałem impuls na piny 5 i 6, czy też robiłem zworkę, to napięcie cały czas było.
[b]The discipline of writing something down is the first step toward making it happen.[/b]
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
zawsze się świeci przy zapalonych światłach...czy ESP włączone czy wyłączone włącznik się świeci na czerwonocosmoo pisze:a więc z tego co piszecie wynika, że po wyłączeniu ESP przycisk powinien przestać się świecić.
dawaj fotkęRafica pisze:naciskam(wyłączam) świeci na żółto,na liczniku pojawia się kontrolka.
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
podlacze sie do tematu i mam nadzieje,ze rozwieje kilka watpliwosci:)Qto pisze:cosmoo napisał/a:
a więc z tego co piszecie wynika, że po wyłączeniu ESP przycisk powinien przestać się świecić.
zawsze się świeci przy zapalonych światłach...czy ESP włączone czy wyłączone włącznik się świeci na czerwono
Rafica napisał/a:
naciskam(wyłączam) świeci na żółto,na liczniku pojawia się kontrolka.
dawaj fotkę
sam kiedys bieglem do samochodu zeby sprawdic co i jak z tak kontrolka od ESP
ESP włączone -> przycisk ma kolor czerwony / nie wyswietla sie zadna kontrolka
ESP wyłączone -> przycisk ma ROWNIEŻ kolor czerwony / pojawia sie kontrolka od ESP
tutaj link do temtu i zdjecie:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=45
O to to toRafica pisze:A ja u siebie mam tak ,światła włączone przycisk świeci na czerwono,naciskam(wyłączam) świeci na żółto,na liczniku pojawia się kontrolka.
Właśnie widziałem u znajomego, że tak jest..
Tylko nie pamiętam czy to był przycisk ESP czy ASR, bo może z tego wynika różnica..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
To będzie trudne do zrealizowania, bo zamienił MK4 na 3BGQto pisze:chcemy fotkę
Ale muszę zerknąć jak ma w passku
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
sprawdzilem dzisiaj u kolegi w samochodzie..i jest dokladnie tak samo jak u mnie czyli:
ESP wyłączone -> przycisk ma ROWNIEŻ kolor czerwony / pojawia sie kontrolka od ESP
on ma rowniez auto z 2001r..moze w nowszych modelach jest inaczej
on ma rowniez auto z 2001r..moze w nowszych modelach jest inaczej
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583