Z nawiewu śmierdzi "magą"
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Z nawiewu śmierdzi "magą"
Witam
Mam problem z moim mk4.Śmiedzi mi z nawiewów magą teraz gdy było ciepło kilka dni i jeździłem z zimnym nawiewem to po przekręceniu na ciepły waliło że masakra.Macie jakieś pomysły?Mam tylko nadzieję iż to nie puszczająca nagrzewnica.Płynu zbytnio nie ubywa ze zbiorniczka,Szyby jakoś nadzwyczajnie nie parują.
Dzięki za sugestie
Pozdrawiam
Mam problem z moim mk4.Śmiedzi mi z nawiewów magą teraz gdy było ciepło kilka dni i jeździłem z zimnym nawiewem to po przekręceniu na ciepły waliło że masakra.Macie jakieś pomysły?Mam tylko nadzieję iż to nie puszczająca nagrzewnica.Płynu zbytnio nie ubywa ze zbiorniczka,Szyby jakoś nadzwyczajnie nie parują.
Dzięki za sugestie
Pozdrawiam
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
Mi śmierdziało magą jak jasna cholera, szlag mnie trafiał, nie mogłem dojść co i jak. Okazało się, że w okresie mrozów użyłem silikonu do uszczelek takiego w sprayu i to on tak cholernie śmierdział. Było to ze 2 miesiące temu, a smród do dzisiaj mam w aucie (wprawdzie niewielki, ale jeszcze to czuję), bo popsikałem tapicerkę w okolicy szyb.... Ten silikon to taki czarno - pomarańczowy spray z serii produktów"Moje Auto", czy coś takiego. Wywaliłem go do śmietnika pomimo tego, że był prawie cały. Teraz używam sztyftu. Pozdrawiam.