w ogóle nie widzi tego mojego modułu.
Podłączam się tym kabelkiem na USB, może dla tego nie widzi?, w programie są porty com...
moduł mam taki jak trza!!1C0 959 799 B
ogarnia to ktoś bo ja to ten czeski nie kpw!! help

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
A nie wiem ?...kiss pisze:a nie bylo pisane ze musi byc kabel com?Bigmachina pisze: kabelkiem na USB, może dla tego nie widzi?,
robiłem w paru autach i program śmiga pod usb vag kklulan23 pisze:mam pytanie czy komuś udało się skonfigurować te domykanie szyb tym czeskim programem kablem na usb??? mam tylko taki kabelek a i mój tablet nie ma com-a, tylko usb. I czy istnieje ryzyko zrobienia sobie tym krzywdy???
ps. może jest ktoś z Wawy kto umie to zrobić???
da radę bo robiłem własnoręcznie
hmm ale z tego opisu wynika ze program dział tylko z com-em?? anie z usb?? o ile pamiętam pod dosem usb nie działa, ale moze czegoś nie wiem???Wiesiek74 pisze:jeśli interesuje kogoś zrobienie tego przez VDS-PRO to w moich postach jest załączony kompletny opis jak to trzeba zrobić
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=302319
Pod USb chodzi tylko ten czeski programik ale tylko z wybranymi modulami komfortu. Pod COM'em(RS232) VDS pro znowu dziala i ze wszystkim co do niego podepnieszulan23 pisze:wieć ponawiam pytanie czy ktoś to robil kabelkiem pod usb i jak trzeba skonfigurować w windows ten kabelek i jak wspołpracuje z tym czeskim programem lub tym vds pro???
No co Ty... wkladka nie ma z tym nic wspolnego. VDS Pro zalyczysz zrobisz co trzeba i bedzie dzialacOgolnie moje domykanie szyb działa z zamka ale z dzwi przednich od pasazera poniewaz w dzwiach od kierowcy mam zepsuta wkładke i jest to mozliwe ze przez ta wkładke nie działa z pilota??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 123 gości