Co to za przycisk? ;)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jeszcze raz fotka
http://www.upload.ee/image/331106/nupp.JPG
rok od tego zagadnienia minął a przycisk nie wiadomo po co
http://www.upload.ee/image/331106/nupp.JPG
rok od tego zagadnienia minął a przycisk nie wiadomo po co
Dzięki gelek82, mocno ciekawy byłem jak to wyglada.
Ewidentnie widać na nim, że służy do załączenia dzwonka - ja tak kombinuje, że jeżeli auto służyło do nauki jazdy to może to sygnał dźwiękowy, który naciska instruktor, by ostrzec kogoś - nie musi wyciągać łapy do klaksonu na kierownicy.
Ewidentnie widać na nim, że służy do załączenia dzwonka - ja tak kombinuje, że jeżeli auto służyło do nauki jazdy to może to sygnał dźwiękowy, który naciska instruktor, by ostrzec kogoś - nie musi wyciągać łapy do klaksonu na kierownicy.
Fido R.S.
Naprawiłem lewą prowadnice szybra bez ścągania podsufikti :) - jak coś to pisać
Dla wszystkich, którzy nie mają MFA -> motostat.pl
Naprawiłem lewą prowadnice szybra bez ścągania podsufikti :) - jak coś to pisać
Dla wszystkich, którzy nie mają MFA -> motostat.pl
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
Można wreszcie po ponad roku zamknąć temat
Mam odpowiedź na pytanie
Dziękuję wszystkim za pomoc i zaangażowanie
Pozdrawiam
Od:
"Centrum Informacji Klienta Volkswagen"
Treść:
Otrzymałem już odpowiedź od Importera VW w Polsce.
Najprawdopodobniej jest to wyłącznik brzęczyka w samochodach fabrycznie dostosowanych do nauki jazdy, wydaje się, że brzęczyk sygnalizuje użycie pedałów przez instruktora, a przycisk pozwala go wyłączyć jak za bardzo denerwuje kursanta. Jeśli jest ten przycisk to oznacza, że samochód był przygotowany do nauki jazdy.
Mam odpowiedź na pytanie
Dziękuję wszystkim za pomoc i zaangażowanie
Pozdrawiam
Od:
"Centrum Informacji Klienta Volkswagen"
Treść:
Otrzymałem już odpowiedź od Importera VW w Polsce.
Najprawdopodobniej jest to wyłącznik brzęczyka w samochodach fabrycznie dostosowanych do nauki jazdy, wydaje się, że brzęczyk sygnalizuje użycie pedałów przez instruktora, a przycisk pozwala go wyłączyć jak za bardzo denerwuje kursanta. Jeśli jest ten przycisk to oznacza, że samochód był przygotowany do nauki jazdy.