WITAM
Autko jeździ na gazie. Obroty itd. Problem jest z benzyną, raz chodzi raz nie. Nie ma wolnych obrotów zupełnie na wolnych. Gaźnik
Brak wolnych obrotów GOLF 2 1.6 GAŹNIK + GAZ
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Nowicjusz
-
- Użytkownik
Sprawdz czy wogole paliwo dochodzi do gaznika. Zobacz filtr paliwa. Jesli mialem wynontowywany gaznik to zobacz czy wszystko jest dobrze podlaczone. Ja mialem podobnie i okazalo sie ze fachowiec podpial mi 2 weze na odwrot. Paliwowy do kolektora a od kolektora do gaznika. I wtedy paliwo lało mi sie gdzie indziej. ( tak mi powiedzial 2 mechanik ktory mi to zrobil dobrze.)
Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2010 19:11 przez VW Golf II, łącznie zmieniany 1 raz.
wolne obroty
witajcie mam problem z wolnymi obrotami w moim golfie 2 1,6 lpg na zimnym i na ssaniu jest ok ale jak się dobrze rozgrzeje to spadają do ok 100 po dłuższej jeżdzie jak się schłodzi jest lepiej gaz jest ustawiony ok jestjakas regulacja przepustnicy czy coś? tak samo jest po krótkim postoju po przejechaniu kilku km pomóżcie