ja mam ten sam problem co kolega, silnik 1.8 16V, nie wiem jak kolega.
przy przekręceniu kluczyka słychać buuu z pompy pod samochodem i pyknięcie tego przekaźnika- sprawdzałem i na słuch i ręką, czuć pyknięcie więc jest dobry. na gazie odpali na benzynie nie ma szans, gdzie szukać usterki?
Nie odpala, jakieś brzęczenie z bezpieczników
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Hmm, nie sprawdzałem. Za bardzo nie wiem jak do niego dojść.
[ Dodano: 19 Kwi 2010 17:48 ]
Eh i mam już winowajcę.
Wpadł znajomy chwilę popatrzył i poszedł po swój akumulator. Podłączyliśmy i golf odpalił bez problemu... A ładowałem akumulator przez cały dzień, diody i światła w aucie świeciły, więc uznałem, że jest ok. Jednak nie było...
Dzięki wszystkim za chęć pomocy.
Co do samego akumulatora, to mnie nieźle wkurzył. Miałem na niego gwarancję na 2 lata. Wczoraj, gdy padł minęło dokładnie 2 lata i 10 dni od momentu, w którym go włożyłem do auta...
[ Dodano: 19 Kwi 2010 17:48 ]
Eh i mam już winowajcę.
Wpadł znajomy chwilę popatrzył i poszedł po swój akumulator. Podłączyliśmy i golf odpalił bez problemu... A ładowałem akumulator przez cały dzień, diody i światła w aucie świeciły, więc uznałem, że jest ok. Jednak nie było...
Dzięki wszystkim za chęć pomocy.
Co do samego akumulatora, to mnie nieźle wkurzył. Miałem na niego gwarancję na 2 lata. Wczoraj, gdy padł minęło dokładnie 2 lata i 10 dni od momentu, w którym go włożyłem do auta...