Witam.
Wiem, że temat świecącej się kontrolki ESP był juz poruszany ale zrobiłem adaptacje vagiem i nic nie pomogło. Wydaje mi się ze ustawienie listwy (punktów na frezach ) jest złe. Była wymieniana kolumna kierownicza.
Proszę o wskazówki jak to powinno wyglądać bo mój "mechanik :/" chyba się nie popisał.
Załączam fotki mojej kiery i listwy:
Z góry dzieki
Kąt skrętu a ustawienie kierownicy ESP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kąt skrętu a ustawienie kierownicy ESP
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w okienku? Własnie nie jestem pewien w którym okienku?? Czy widać to na moich fotkach? DziękiOli pisze: - kierownika na wprost i w okienku powinna być widoczna kropka:bigok:
Ostatnio zmieniony ndz kwie 25, 2010 00:15 przez krukma, łącznie zmieniany 1 raz.
- pinstonvw
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
W pojazdach wyposażonych raz w układ wspomagania i dwa w układ stabilizacji toru jazdy nie ma mowy o przekładaniu kierownicy podczas korekty zbieżności! Wykonuje się tzw. zbieżność połówkową! Kierownica pozostaje w kierunku do jazdy na wprost, a korektę robimy zwyczajnie końcówkami drążków kierowniczych. A co do znaków to nigdy tego nie sprawdzałem, ale w tym przypadku jeśli auto jedzie prosto to wystarczy ustawić czujnik położenia koła kierownicy również do jazdy na wprost. Problem powinien zniknąć.
...