Nie działa immobilizer
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie działa immobilizer
Witam. Mam mały problem z immobilizerem. Chciałem sprawdzić czy działa więc poszedłem do auta z kluczykiem serwisowym. Otworzyłem auto i spróbowałem odpalić. O dziwo odpalił i nie gasł. Co może być tego przyczyna? Dodam że po włączeniu zapłonu włącza się kontrolka immo ale potem normalnie gaśnie. Kluczyki mam zwykłe nie scyzoryki. Dzięki wielkie za porady.
-
- Forum Master
Ty się tak nie denerwuj bo złość piękności szkodzi Nie każdy wie że w plastikowym kluczyku jest kostka od immo pod warunkiem że poprzedni właściciel jej nie wydłubałpoolak2006 pisze:ale o czym ty człowieku piszesz?? Jak poszedłeś z kluczykiem to czemu ma ci nie odpalić ??
jak chcesz sprawdzić to weź rozbierz kluczyk wyjmij sam grot i dopiero sobie próbuj...
[IMG=http://img228.imageshack.us/img228/2590 ... cm5.th.jpg][/IMG]
na kluczyku serwisowym zawsze odpala bo do tego on służyMischeel pisze:poszedłem do auta z kluczykiem serwisowym. Otworzyłem auto i spróbowałem odpalić. O dziwo odpalił i nie gasł.
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM