Witam Panowie.
Z tego co wyczytalem juz bylem przekonany na kable Beru 135zl na allegro.
Ale czytajac co piszecie sam nie wiem. Dyskoteke mam pod maska dzis deszcz pada i nie ma szans ze zapale. A wypinajac kable patrze a tu pisze na nich SENTECH. Z tego co pamietam kupilem je po czym przy jakiejs tam naprawie moj mechanik zapytal co to za kable i wymienil mi troche starych i troche nowych a w tej chwili juz jest tam szał.
Wiec co panowie radzicie ?
kable wn beru
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
witam, akurat też jestem na etapie zakupu kabli.. z tego co wyczytałem a sporo tego było;) większość poleca kable Beru także na nie się zdecydowałem, prócz tego jeszcze kopułkę i palec wymienie przy okazji też Beru.
Jeżeli szukacie sprzedawcy to na forum ktoś polecał - nick z allegro: danielloss
Faktycznie sprzedaje po przystępnych cenach i z tego co widziałem ma sporo zadowolonych klientów także zamawiam u niego.
Jeżeli szukacie sprzedawcy to na forum ktoś polecał - nick z allegro: danielloss
Faktycznie sprzedaje po przystępnych cenach i z tego co widziałem ma sporo zadowolonych klientów także zamawiam u niego.
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt: