Fotka poduszki pod skrzynią biegów.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
Panowie a kto zapozna się z moim problemem. Otóż jak wczoraj pisałem biegi raz wchodzą ok raz gorzej ale dzisiaj zupełnie przypadkiem zauważyłem jadąc z pracy że lewarek zmiany biegów chodzi sobie na boki. Otóż jechałem prawą rękę miałem na lewarku i tak przypadkiem zrobiłem mały slalom sobie i poczułem że cała ręka z lewarkiem odchyla się na boki gdy tak robię ze 3 cm ;O co wy na to??????
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
- nel239
- Mały gagatek
- Kontakt:
Kolego wiewioreqezg u mnie biegi zle wchodzily, po wymianie sprzegla. Bylo zapowietrzone. I raz paluszkiem moglem wrzucac, a czasami musialem sie zapierac, albo wylaczac silnik zeby bieg wrzucic. Odpowietrzone i smiga jak ta lala
Ja mam poduszki Febi i tez nie sa az tak masakrycznie sztywne, wiec z tym to roznie jest..
Ja mam poduszki Febi i tez nie sa az tak masakrycznie sztywne, wiec z tym to roznie jest..
-
- Użytkownik
- nel239
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dwie osoby musza byc. Musisz pilnowac stanu w zbiorniczku przede wszystkim. Wybacz, ale nie jestem w stanie wytlumaczyc Ci tego/opisac znajde jakas instrukcje i podesle. Jesli nigdy tego nie robiles to pozostaw to fachowcowi, bo sam tego nie zrobisz. Pozdro
1. wcisnąć pedał
2. zablokować końcówkę pompy, przewodu hamulcowego, bądź zakręcić odpowietrznik przy pompie od strony silnika.
2. powoli wrócić pedałem sprzęgła do początkowego stawienia
3. zaczekać ok. minuty
4. wyciskać sprzęgło i jednocześnie odkręcić odpowietrznik, albo odblokować końcówkę pompy, czy przewód hamulcowy.
5. wrócić do punkt 2
Wybacz, ale inaczej nie jestem w stanie Ci tego przekazac.
1. wcisnąć pedał
2. zablokować końcówkę pompy, przewodu hamulcowego, bądź zakręcić odpowietrznik przy pompie od strony silnika.
2. powoli wrócić pedałem sprzęgła do początkowego stawienia
3. zaczekać ok. minuty
4. wyciskać sprzęgło i jednocześnie odkręcić odpowietrznik, albo odblokować końcówkę pompy, czy przewód hamulcowy.
5. wrócić do punkt 2
Wybacz, ale inaczej nie jestem w stanie Ci tego przekazac.
Ostatnio zmieniony wt maja 18, 2010 23:14 przez nel239, łącznie zmieniany 1 raz.