zawór regulacji ciśnienia PB digifant
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a mozna jakies konkrety? i jeszcze mam pytanie czy ten zawór moze sie całkowicie zamknąć? pytam ponieważ mam taki problem ze pompa podaje paliwo ale nie chce wlecieć do listwy wtryskowej.
Ostatnio zmieniony pt maja 21, 2010 20:09 przez ferumbras, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Nie słyszałem żeby się mógł zamknąć, a masz odpowiednią pompę benzyny od digi, o odpowiednim ciśnienu?
A wężyk? orygialnie łączy się z wezykiem podciśnmieniowym lecącym od wtrysku do klapki pod filtrem powietrza, poprzez trójnik.
A wężyk? orygialnie łączy się z wezykiem podciśnmieniowym lecącym od wtrysku do klapki pod filtrem powietrza, poprzez trójnik.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Nie, jakbyś nie miał podpiętego podciśnienia to przciwnie - ciśnienie benzyny byłoby około 3 barów zamiast 2,5 i silnik by paliwem zalewało - czarne świece, nierówne jałowe, brak płynnego przyśpieszania, ale za to duży kop przy mocno wciśniętym gazie od za bogatej mieszanki.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.