Elektryczne+ podgrzewane lusterka które lepiej MK2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Elektryczne+ podgrzewane lusterka które lepiej MK2
Mam małe pytanko bo myślę nad zamontowaniem elektrycznych i podgrzewanych lusterek i nie wiem na co się co będzie lepsze.
LINK
Czy kupując taki zestaw co jeszcze będę potrzebował zakupić żeby to wszystko ładnie u mnie śmigało albo...
LINK 2
ewentualnie tylko elektryczne i zrobić samemu podgrzewanie jak w poradnikach innych na forum np taki zestaw..
LINK 3
Proszę o porady
LINK
Czy kupując taki zestaw co jeszcze będę potrzebował zakupić żeby to wszystko ładnie u mnie śmigało albo...
LINK 2
ewentualnie tylko elektryczne i zrobić samemu podgrzewanie jak w poradnikach innych na forum np taki zestaw..
LINK 3
Proszę o porady
Ostatnio zmieniony śr maja 26, 2010 22:48 przez Matys_ns, łącznie zmieniany 1 raz.
1. brakuje wiązki
2. brakuje wiązki i manipulatora
3. pełen komplet plug& play
Jest duża szansa że może nie działać podgrzewanie, ale nie było czegoś takiego jak fabryczne lusterka elektryczne bez podgrzewania.
2. brakuje wiązki i manipulatora
3. pełen komplet plug& play
Jest duża szansa że może nie działać podgrzewanie, ale nie było czegoś takiego jak fabryczne lusterka elektryczne bez podgrzewania.
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Witam
Pozdo
Podgrzewanie na pewno jest. Jedyna opcja że są spalone{ tylko że koleś z Allegro nic o tym nie pisze) ale jak by co to kolega wyżej pisze że można dokupić.jhosef pisze:Nawet jakby nie był opodgrzewania to najmniejszy problem, maty grzewcze to około 10 zł za mocniejsze wersje, szkła z matami w IC od około 30 zł.
Pozdo
Złego słownictwa użyłem, chodziło mi jak nie będzie działać. Nie pamiętam jak jest dokładnie montowne szkło w mk2. Sam montowałem maty i powiem szczeże, że to był błąd, trzeba było zakupić od razu podgrzewane szkła. Pierwsze mi pękło to zakupiłem od razu oba nowe.Utul pisze: Podgrzewanie na pewno jest. Jedyna opcja że są spalone{ tylko że koleś z Allegro nic o tym nie pisze) ale jak by co to kolega wyżej pisze że można dokupić.
Tak, fabrycznie każde, ale jeśli padło to nie działa, jeśli ktoś potłukł szkła to założył zwykłe itd itp. Dołożenie grzania czy z IC czy matami to marginalny problem. U mnie na macie grzeją sie szybciej niż ori.Matys_ns pisze:czyli każde elektryczne lusterka w mk2 były z podgrzewaniem? które byś polecał zakupić? może macie jakieś inne propozycje pewniejsze i lepsze.
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
właśnie wróciłem z wycieczki po złomach i znalazłem jedno prawe tylko wiec pozostaje mi kupić ten zestaw cały z 3 linku. Czyli do niego nic już nie będę musiał dokupywać? a i czy jeżeli okazało by się że np te czarne obudowy lusterek są porysowane jest możliwość przełożenia ich? czy różnią się budową elektryczne od manualnych?
Ostatnio zmieniony czw maja 27, 2010 12:46 przez Matys_ns, łącznie zmieniany 1 raz.