... i kombinuj, czy tłok jest najniżejgacus pisze: świece odkręc . i to wystarczy

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
EDIT: dopiero teraz, po 15 min. zrozumiałem.Johnatan pisze:ja w PNce zmieniałem koletor bo miałem pod ręką Kata od 1,8. żeby mi wszystko pasowało to tak to rozwiązałem.
i w przypadku dzwona nie dostaniesz kasy z odkszodowanialolex pisze:kogo stac tego stac ja np mam wbite w dowodzie 1.8 75kw 90km(abs) a pod maska lata Vr6:):):)[
to dziwny masz ten przelicznik , bo 90 km to jest 66kWlolex pisze:1.8 75kw 90km
mozna mierzyc przez dziure po swiecy... , wprawdzie mało miarodajne, ale w porownaniu z drugim silnikiem NA PEWNO 1,8 mozna cokolwiek powiedzieclolex pisze:nowa uszczelka kosztuje troche i tak samo i robocizna
bzdura, składasz wniosek o rekarkulację składki którą zapłaciłeś, dopłacasz za okres w którym miełeś naliczone za niskie stawki i po sprawie (tu mowa o AC)guti pisze:lolex napisał/a:
kogo stac tego stac ja np mam wbite w dowodzie 1.8 75kw 90km(abs) a pod maska lata Vr6:):):)[
i w przypadku dzwona nie dostaniesz kasy z odkszodowania ale pewnie o tym wiesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 112 gości