Wymiana przedniej szyby

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
xander_88
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: xander_88 » pt kwie 23, 2010 18:27

Witam!
troche odgrzeje ale nie chce nowego zakladac...
orientuje sie moze ktos czy sa szyby do mk4 : bezbarwna + pasek czarny na gorze + solar + sensor deszczu ???

ex: MK4 245 km/460nm

Awatar użytkownika
Zioolko00
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Zioolko00 » pn cze 21, 2010 17:14

witam kolegow... spotkal mnie ten sam problem pekla szyba zeby bylo smieszniej to nie od kamienia tylko jak auto bylo podnoszone na podnosniku bo chcialem wyregulowac gwinta ktorego chwile wczesniej zalozylem =/ przyroda i teraz nie wiem co zrobic :P szyba pod sensor i zaciekawilo mnie z ta podgrzewana szyba... jak sie patrzy na otomoto i sie zaznaczy czujnik deszczu i podgrzewana szyba to jest pare takich aut... nie wiadomo czy ktos do picu napisal podgrzewana przednia szyba czy faktycznie jest ale kilka razy sie juz z tym spotkalem ze ponoc jest i wlasnie nie wiem czy szukac takiej szyby czy zalozyc normalna jak by ktos chcial wiedziec w ostrowie wlkp szyba sekurita 350zl a polkingtona 320zl z tym ze przy tej drugiej bo to w innym miejscu doliczyli zel za 25zl wychodzi podobnie bo tam gdzie 350 za wymianke 80zl a tam gdzie 320 wymiana 90 takze wychodzi 430 albo 435 a wybieram sekurita bo widze ze fabrycznie takie szyby sa wiec zle nie beda... jak sie pytalem o pasek na szybie to 45zl wiecej w jednej firmie to za podgrzewana szybe jak sa to nawet nie chce wiedziec ile by wolali :P pozdro

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”