Problem z licznikiem przebiegu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Problem z licznikiem przebiegu
Witam. Może i to było na tym forum już, ale nie mogę znaleźć Mam problem z licznikiem kilometrów... Niektóre cyferki nie są pokazane w całości... Czy można to jakoś naprawić, czy po prostu licznik do wymiany?
Wyświetlacz może nie stykać i chyba do naprawiania ( jeżeli nie do naprawiania to i tak spróbować rozebrać ci nie za szkodzi ).
Było już na forum o tym. Wyświetlacz jest chyba na takich "gumkach". Dobrze oczyścić i może będzie działać.
Było już na forum o tym. Wyświetlacz jest chyba na takich "gumkach". Dobrze oczyścić i może będzie działać.
Ostatnio zmieniony pt kwie 16, 2010 18:10 przez Gawior, łącznie zmieniany 1 raz.
kolego bajkę napisałeś,wszystkie liczniki starego typu czyli nie na diodach smd są na tz. gumkachSmalig pisze:Na gumkach jest licznik VDO, przy liczniku motormeter, będziesz miał problem tam wyświetlacz jest wlutowany i raczej nie do naprawienia, sam mam taki problem, ciężko kupi taki wyświetlacz
Ostatnio zmieniony śr cze 23, 2010 09:14 przez norek111, łącznie zmieniany 1 raz.
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM