Przekładnia kierownicza do Golfa IV 2.0
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przekładnia kierownicza do Golfa IV 2.0
Witam. W najbliższym czasie czeka mnie naprawa maglownicy i stąd moje pytanie. Czy do silnika o pojemności 2.0 szukać przekładni kierowniczej o jakichś specyficznych parametrach, symbolu czy jest to standardowa w tej wersji Golfa IV? Bądź co bądź jest to motor cięższy niż np 1.4.
Odkopie troszke temat z przed 5 dni.
Kolego, kazda przekladnia bedzie pasowac z golfa... Nie wazne czy to diesel czy benzyna
Ja wlasnie jestem po wymianie owej przekladni (w koncu dzis wyjechalem z garazu :green_fuck: ) kto czytal moje problemu to mniej wiecej wie jakie byly ;s
Zakupilem maglownice po regeneracji za 400 zl a ta stara oddalem w zamian (z tego co znajomy mowil bo sie tym zajmuje" to powiedzial ze byla w oplakanym stanie, rdza itp gdzies woda dochodzila )
Tak wiec nie krepuj sie i kupuj taka do vw golfa IV badz tak jak juz pisal dj241 na 100% beda pasowac
Kolego, kazda przekladnia bedzie pasowac z golfa... Nie wazne czy to diesel czy benzyna
Ja wlasnie jestem po wymianie owej przekladni (w koncu dzis wyjechalem z garazu :green_fuck: ) kto czytal moje problemu to mniej wiecej wie jakie byly ;s
Zakupilem maglownice po regeneracji za 400 zl a ta stara oddalem w zamian (z tego co znajomy mowil bo sie tym zajmuje" to powiedzial ze byla w oplakanym stanie, rdza itp gdzies woda dochodzila )
Tak wiec nie krepuj sie i kupuj taka do vw golfa IV badz tak jak juz pisal dj241 na 100% beda pasowac
Witam, odświeżam nieco temat. Jakoś nie było okazji do wymiany tej maglownicy do tej pory ale teraz jestem na etapie poszukiwań i wpadły mi w oczy dwie aukcje na allegro na których to wystawione są przekładnie nowe w cenie ok 1 tys. zł za szt. Na jednej w aukcji nawet pokazane zdjęcia ze zbliżeniami na których widać wytoczenia VW. Możliwe to że tak tanio można kupić nową przekładnię? Czy może się lepiej nie pchać w takie coś bo to chińczyk jakiś?