brak oswietlenia pradu w podsufitowce
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
brak oswietlenia pradu w podsufitowce
brak oświetlenia kabiny i brak zapalenia się lampki otwarcia drzwi w podsufitowce , wogole brak jakby prądu ale plus jest i bezpieczniki sprawdzone , czego szukać dalej
Re: brak oswietlenia pradu w podsufitowce
Jak to rozumieć "brak prądu ale plus jest" ?marckosz pisze:... , wogole brak jakby prądu ale plus jest i bezpieczniki sprawdzone , czego szukać dalej
Może sprawdź, czy włącznik oświetlenia na podsufitce nie jest ustawiony w pozycji "wyłączone". Drugi krok jaki proponuję, to sprawdź żarówkę, czy nie jest spalona.
Jarek
brak zycia wszystko klikane sprawdzone wszystko wymienione żarówki włączniki na podsufitowce moze jest to powiązane z szyberdachem bo mam wyjęty silniczek szyberdachu
[ Dodano: 11 Lip 2010 20:16 ]
DODAM ZE BRAK OŚWIETLENIA ORAZ SYGNALIZACJI OTWARTYCH DRZWI JAK BY UMARŁO OŚWIETLENIE W PODSUFITOWE, CZEGO SZUKAĆ MAM JEDEN PLUS W KOSTCE TO CO SPRAWDZILEM
[ Dodano: 11 Lip 2010 20:16 ]
DODAM ZE BRAK OŚWIETLENIA ORAZ SYGNALIZACJI OTWARTYCH DRZWI JAK BY UMARŁO OŚWIETLENIE W PODSUFITOWE, CZEGO SZUKAĆ MAM JEDEN PLUS W KOSTCE TO CO SPRAWDZILEM
Re: brak oswietlenia pradu w podsufitowce
JUŻ DZIAŁA BRAK MASY UŁAMANY KABEL KOSTKA KOLO BEZPIECZNIKOW