kopie mnie prad
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Użytkownik
no ciekawe bo u mnie tez jest urwany. zobaczymy czy to jest przyczyna.demo from b2b pisze:u mnie raz kopie raz nie i tak na zmiane ale wyczaiłem pod maska taki kabelek łaczy klape maski z reszta auta to masa u mnie jest przerwany i to własnie cały problem trza to zrobicpiotr2 pisze:, stary to moj powinien mnie zabic na amen
jesli tak daje punkt
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No mnie tez napierdziela :/ ale to tak do miesiaca...dzis jak mnie pierdyklo to az luk przeszedl z palca na auto z dobry cm mial...masakra...zastanawiajacy jest fakt ze wczesniej tak nie bylo...wiec cos sie musialo zpierdzielic...moze gdzies sruba zasniedziala ktora trzyma mase??
Ostatnio zmieniony wt maja 13, 2008 23:52 przez Mavrick, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
PRzy wlewie paliwa jest jeszcze kabelek, ktory łączy obrecz przy wlewie z resztą auta. On właśnie powinien przynajmniej, zapobiegać wyładowaniom podczas tankowania.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.