instalacia

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

panpafel
Nowicjusz
Nowicjusz

instalacia

Post autor: panpafel » wt maja 30, 2006 13:11

Koledzy i/lub kolezanki poszukuje zasobów pisanych na temat golfiny 1,schemaciki elekryczne,i takie tam pierdółki,chciałbym go odratowac ale pan elekryk do.....bał kawał sztuki i nie idzie sie połapać,jak go nie zrobie...to na dach i w ostatią drogę....:) :okej:

Awatar użytkownika
stonefree
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: stonefree » wt maja 30, 2006 21:24

Ale o co konkretnie ci sie rozchodzi?

panpafel
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: panpafel » śr maja 31, 2006 11:03

witam kolego ,potrzebuje schematów do 1 ,wczesniej elektryk dokonał jakiegos cudu i wychodzi ze czała instalka wychodzi prosto z akumulatora,i tak zrobie trabke nie ma stopu,zrobie stop nie mam pozyci:(,wiesz chciałbym eszystko to wyrzucić i połozyc od nowa cała,zeby sie nie zamotać w tym,znalazłem tu link do jakiejs ruskiej strony,ale tam opisy sa po rusku....a to jest to czego nie czaje nic!jakby były po angielsku to by było wporzadku,a tak ......,jakies cyrki z tym pradem,az sie boje jezdzic...rozkraczy sie gdzies i co zrobie???? :bigok:

Awatar użytkownika
stonefree
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: stonefree » śr maja 31, 2006 21:02

No to piknie.A jaki to jest silnik w tym twoim dziadku?

panpafel
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: panpafel » czw cze 01, 2006 09:26

witam!:) w dziadzi jest z '90 1.6,od 2,o znaczeniu H,tylko ze w tym spisie tu to jest 1,5,a ja założyłem głowice od 1.6,i pasuje wszystko z 1.6,i bite jest na bloku 1.6,benzynka,zagazowany.czyli 1600cc,chociaz mysle ze cała instalacjia nie rózni sie od dwójki,zatem bym potrzebował wykonawcze lub poglądowe do jedynki lub dwójki,rzuciłem okiem na 2 i na pierwszy rzut oka róznic nie było :helm:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”