WYWALIŁEM KATA SILNIK 2E
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
WYWALIŁEM KATA SILNIK 2E
WITAM Panowie dzisiaj wywalilem katalizator który mi strasznie dzwonil ,katalizator byl strasznie wypalony,a w katalizatorze mialem wmontowana sade lambda ktora majster wspamal w puszke z strumienica przypominajaca kata i autko smiga jak trzeba zadnych wariacji
- Paweł Marek
- V.I.P.
ja już dawno wywaliłem (wybiłem tylko środek z lenistwa. Jest trochę głośniej z zewnątrz przy dodawaniu gazu, w środku to nie razi. Ze sterowaniem silnika zero problemów.
Wiesz że można środek z kata- jeśli coś w Twoim jeszcze zostało - nieźle sprzedać? Mnie został taki owalny latający w środku kawałek o wym 5x10 cm więc dałem sobie spokój ze sprzedażądjtom pisze:kurde, jak mi zostanie kasy to wywalam tez w przyszły weekend
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: WYWALIŁEM KATA SILNIK 2E
krzysiek1980 pisze:WITAM Panowie dzisiaj wywalilem katalizator który mi strasznie dzwonil ,katalizator byl strasznie wypalony,a w katalizatorze mialem wmontowana sade lambda ktora majster wspamal w puszke z strumienica przypominajaca kata i autko smiga jak trzeba zadnych wariacji
No to bardzo dobra nowina i dobrze ze sie z nia podzieliles!!!
Ja chyba tez zaryzykuje!
No a jak tam pod butem czuc co nieco???
- marek orzech
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Użytkownik