Gasniecie silnika tdi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Bula88
- Forum Master
- Kontakt:
Gasniecie silnika tdi
gdy jade to nieraz zgasnie silnik i zapala sie kontrolka swiec zarowych, przekrece stacyjke i spowrotem wlacze zaplon i jest ok, co to jest i co moze byc tego przyczyna??
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Słuchaj Corvaxa...
Diagnoza VAG'iem powinna wykazać przyczynę, a i koszt na początek niewielki
Jak będziesz się kierował w takiej sytuacji opiniami to w rezultacie możesz zrobić wiele rzeczy, które mogą nie pomóc. A i z kaską popłyniesz przy okazji.
Zrób diagnoze na kompie na początek. Koszt ok. 50 zł.
Pozdrooooo..
Jak będziesz się kierował w takiej sytuacji opiniami to w rezultacie możesz zrobić wiele rzeczy, które mogą nie pomóc. A i z kaską popłyniesz przy okazji.
Zrób diagnoze na kompie na początek. Koszt ok. 50 zł.
Pozdrooooo..
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
Jak rozwiazales ten problem?
Mi sie wlasnie pojawilo to ze jade samochodem i nagle gasnie, wylacza sie silnik. Potem jak zapalam to dalej jedzie. Narazie zdarzylo mi sie to 2 razy i nie wiem co to jest co z tym zrobic?
Orientacyjnie ktos ma pojecie? Wiem ze trzeba na VAG itp. Ale moze ktos da info o kosztach
Mi sie wlasnie pojawilo to ze jade samochodem i nagle gasnie, wylacza sie silnik. Potem jak zapalam to dalej jedzie. Narazie zdarzylo mi sie to 2 razy i nie wiem co to jest co z tym zrobic?
Orientacyjnie ktos ma pojecie? Wiem ze trzeba na VAG itp. Ale moze ktos da info o kosztach