[mk2]montaż wspomagania kierownicy do 1,6 krok po kroku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- misiek_1983
- Mały gagatek
- Kontakt:
- misiek_1983
- Mały gagatek
- Kontakt:
raczej ciężko bo mnie zaraz admin opieprzy jak kogoś już na forum za dawanie linków do nielegalnego oprogramowania A na serwer nie wrzuce bo mam cienki upload a ETOS zajmuje ponad 600 mega
Ale wystarczy zainstalować sobie eMuła albo jakiegoś torenta wpisać w wyszukiwarce ETOS i ściągnąć.
Ale wystarczy zainstalować sobie eMuła albo jakiegoś torenta wpisać w wyszukiwarce ETOS i ściągnąć.
www.toledoclub.pl
A byłbyś tak dobry qumplem i zajrzał do tych katalogów i sie zorientował czy da rade do mnie to założyc? Prosze!! zacząłem ściągać katalog ale mam neo i nie wiem ile potrwa a mam do kupienia wspomaganie za nieduże pięniądze, a chętnych jest wielu!!
A kupic i nie założyć to bezsensu!! Wiem ze napewno musiałbym przerabiać koła pasowe bo teraz alternator i pompa wody ida jednym paskiem do wału. A jakby doszła pompa wspomagania to nie dałbym rady na jednym. ale gdybym wiedział ze jest to w ogóle mozliwe byłoby GIT!! Pozdrawiam!!
A kupic i nie założyć to bezsensu!! Wiem ze napewno musiałbym przerabiać koła pasowe bo teraz alternator i pompa wody ida jednym paskiem do wału. A jakby doszła pompa wspomagania to nie dałbym rady na jednym. ale gdybym wiedział ze jest to w ogóle mozliwe byłoby GIT!! Pozdrawiam!!
- misiek_1983
- Mały gagatek
- Kontakt:
zobacz sobie na drugiej podstronie tego posta wstawiłem tam fotki na drugiej od góry masz koła pasowe, z kołami nie ma problemu wszytko pisze w pierwszym moim poście co potrzeba. musisz kupić 2 paski i 2 koła wtedy to zmontujesz jak na fotce.
Podaj mi rocznik swojego auta i symbol silnika i tak samo dane auta od któreo chcesz założyć to Ci sprawdze.
Podaj mi rocznik swojego auta i symbol silnika i tak samo dane auta od któreo chcesz założyć to Ci sprawdze.
www.toledoclub.pl
- misiek_1983
- Mały gagatek
- Kontakt:
- misiek_1983
- Mały gagatek
- Kontakt:
odezwij sie do TOMASZPOLSKA z allegro ma tanie części do Seata Toledo i to koło pasowe kupisz u niego za 30 zł. toledo = golf 2 więc koło to samo bedzie.
Ja mam takie koło ale deliktnie skrzywione. Odbiega z jednej strony milimetr od płaszczyzny chcesz? Tylko musiałbym go poszukać gdzieś w garażu.
Ja mam takie koło ale deliktnie skrzywione. Odbiega z jednej strony milimetr od płaszczyzny chcesz? Tylko musiałbym go poszukać gdzieś w garażu.
www.toledoclub.pl
Jak skrzywione to pewnie będzie pewnie na tym cierpieć wszystko , ale chyba na biede będzie dobre .
Obecne koło na p[ompie tez mam lekko skrzywione , dosłownie o jakiś 1 mm .
Ale narazie prosze o dokładny wymiar tego koła i ewentualne zdjęcie , bo jest u mnie koles w okolicy który byc może będzie miał takie koło , ale ani on , ani ja nie mam dokładnie rozeznania jak ono ma wyglądać , a kół z golfów to tam troszke jest do przebierania .
Obecne koło na p[ompie tez mam lekko skrzywione , dosłownie o jakiś 1 mm .
Ale narazie prosze o dokładny wymiar tego koła i ewentualne zdjęcie , bo jest u mnie koles w okolicy który byc może będzie miał takie koło , ale ani on , ani ja nie mam dokładnie rozeznania jak ono ma wyglądać , a kół z golfów to tam troszke jest do przebierania .
No cóż , na sprzedaż
:(
- misiek_1983
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ale to w sumie też bym wolał proste , tylko potrzebuje fotke jak ono dokładnie ma wyglądać zeby wiedziec czego szukać , i jego dokładny rozmiar , więc jakbyś mógł to byłbymbardzo wdzięczny .
W najgorszy wypadku będe prostował te twoje , ale wolałbym tego uniknąć , sam rozumiesz .
W najgorszy wypadku będe prostował te twoje , ale wolałbym tego uniknąć , sam rozumiesz .
No cóż , na sprzedaż
- misiek_1983
- Mały gagatek
- Kontakt: