Zegary MK2 POMOCY!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zegary MK2 POMOCY!!!
Właśnie kupiłem zegary z obrotomierzem poprzednio miałem zegarek!!! Przełożyłem i podpiołem i nie działają?? Co może być przyczyną!?! Nowe zegary są z MFA, obrotkiem i ekonomizerem. Czytałem że wystarczy podpiąć kostki i wszystko gra! RATUNKU JESTEM ZAŁAMANY!!! Dodam że działa prędkościomierz licznik km i zegarek reszta niestety nie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Padech. Golf it's my life
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
obrotek, temp wskaznik paliwa powinny dzialac bez problemuPadech pisze:nie no domyslalem sie ze nie wszystko bedzie dzialac ale mialem nadzieje ze chociaz obrotek, wskaznik paliwa i temp zadziala! Mozna to jakos przerobic?
wiec mozliwe ze licznik padaka
a np. kontrolki kierunkowskazow, ladowania, cisnienie oleju dzialaja ?
nie no wtyczka sprawdzona! kontrolki działająpoza dioda od kierunkow cala reszta niedziala! Może nie ma kabelka w kostce bo tam jest miejsce na jakis??
Mam dwie wtyczki tylko te zegary sa jakies nie typowe. Gosc twierdzi ze sa od GTI i przywiozle je z francji! Moze u mnie nie ma instalki?
Jeszcze jedno jak wlaczam swiatla to zegarek zanika? Moze te zegary sa faktycznie trefne?
Mam dwie wtyczki tylko te zegary sa jakies nie typowe. Gosc twierdzi ze sa od GTI i przywiozle je z francji! Moze u mnie nie ma instalki?
Jeszcze jedno jak wlaczam swiatla to zegarek zanika? Moze te zegary sa faktycznie trefne?
Padech. Golf it's my life
tez mialem kiedys identyczne zegary.. wszystko chodzilo ale obrotek przeklamywal o jakies 300-400 obr/min , a potem mi sie polamala igla z obrotka i qpilem standardowe zegary (obrotek pokazuje dobrze). Najlepiej wloz te zegary do innego golfika wtedy bedziesz wiedzial czy to wina zegarów czy instalacji
Życie zaczyna się po ... wyżej momentu obrotowego