LoLs pisze:K+CAN COMMANDER jest programistyczny a VAG TACHO do liczników , na forum jest o tym wałkowane xxxxxxxxxxxxxx razy , uniwersalnych żeby robić wszystko to nie ma a kable są tak samo funkcjonalne ale do czego innego a co do prostoty jak liczysz na łatwiznę to daj komuś żeby ktoś ci ten pin wyciągnął
ale jestem za granica( W Belgii) i niemam tu namiaru na nikogo kto by wyciagnal ten PIN a w jakich serwisach to napewno ceny kosmiczne, nim
mam juz VAG COMA NA USB ale nim nieda rady pinu wyciagnac, wiec potrzebuje interfejsu do uzupelniena swego zestawu na teraz i tez na przyszlosc,
mysle wiec ze jak kupie taki interfejs to sam bym zrobil bo kluczyki i transpondery juz mam,
prosze kolego rozwim swoja wypowiedz w czy sie roznia te interfejsy , to ze VAG COMMANDER jest programistyczny to wiele mi niemowi,
napisz dokladniej co on umozliwia ,i jakie sa konkretniejsze roznice w ich funkcjonalnosci,
ktos kilka postow wyzej pisal ze ma VAG COMMANDERA 1,4 i niemoze sie polacaczy z zegarami golfa 4 1999/2000 rok prod.
a wiec jak to z nimi jest???