MK3 TDI sprężyny przód
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
MK3 TDI sprężyny przód
temat jest napisany w dziale diesel ale nikt nie odpisuje, mam z przodu sprężyny standard przycięte o 1 zwój i jak auto się bujenie to dobija mi do odboi, nie mam kasy żeby kupować cały komplet springów więc mam takie pytanie gdybym załozył spręzyny od VR6 i je przycioł o 1 zwój to było by dobrze?? W VR6 silnik jest dużo cięższy od TDI?? co wy na to, Golf 94r, stary typ sprezyn
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
czesc!
jakis czas temu wystawilem na allegro oraz tutaj na forum kpl. zawieszenie do golfa 3 ale nie doszlo do sprzedazy. Chcialem sprzedac kpl. poniewaz byl za niski na warunki w jakich uzywam auto, teraz chce zostawic sobie amorki (zolte) a sprezyny sprzedam (czerwone). Jesli jestes zainteresowany to daj znac cos ustalimy: GG 3655698 lub [email protected]
ps. nie radze kombinowac tak z zawieszeniem (wiem cos o tym) raz omal nie kosztowalo mnie to rozbicie auta
pozdrawiam
posiadam fotki samego zawieszenia oraz na "aucie"
jakis czas temu wystawilem na allegro oraz tutaj na forum kpl. zawieszenie do golfa 3 ale nie doszlo do sprzedazy. Chcialem sprzedac kpl. poniewaz byl za niski na warunki w jakich uzywam auto, teraz chce zostawic sobie amorki (zolte) a sprezyny sprzedam (czerwone). Jesli jestes zainteresowany to daj znac cos ustalimy: GG 3655698 lub [email protected]
ps. nie radze kombinowac tak z zawieszeniem (wiem cos o tym) raz omal nie kosztowalo mnie to rozbicie auta
pozdrawiam
posiadam fotki samego zawieszenia oraz na "aucie"
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
przy kupnie przeciez nikt nie pyta jaki masz silnik to sa sprezyny utwardzane i nizsze wiec nie ma problemu. Roznica jest natomiast w mocowaniu poduszek o ile pamietam do 95 roku byly male potem wieksze. Podaj adres email najlepiej na moje gg: 3655698 to wysle Tobie wszystkie fotki jakie mam zobaczysz jak to wyglada. Producentem jest niemiecka firma "KF" caly kpl. jest z tej firmy. Nie jestem pewny ale obnizenie od standardowych wartosci to chyba 60/40
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
to na przednie sie zamienimy bo na moich oryginalnych mam zle pochylenie kola sa od bitego auta. Ty mi dajesz swoje ja sprzedaje Tobie sprezyny i daje amorki (zolte).
Jestem z okolic Gorzowa Wlkp. najlepszy bylby odbior osobisty. Moglibysmy tez sie spotkac gdzies o ile to nie bedzie daleko, ale narazie moja fura stoi bo nie ma iskry od wczoraj i musze naprawic, swoja droga to potrzebuje czujnik halla
Jestem z okolic Gorzowa Wlkp. najlepszy bylby odbior osobisty. Moglibysmy tez sie spotkac gdzies o ile to nie bedzie daleko, ale narazie moja fura stoi bo nie ma iskry od wczoraj i musze naprawic, swoja droga to potrzebuje czujnik halla