[MK3 ABD] Cewki się palą ... POMOCY!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3 ABD] Cewki się palą ... POMOCY!!!
Od jakiegoś czasu mam big problema. Jechalem sobie, nagle samochod zgasł, okazało się że cewka. Kupiłem nowa(jakis niemiecki zamiennik, Topran?) , pojezdzilem miesiac znow padla cewka. Kupiłem nastepną pojezdzilem 2 tygodnie już, i dzis znow padła. Przed padnieciem sa takie objawy ze przestaje palic za pierwszym razem, trzeba troche poprobowac. Udalo mi sie kupic uzywana cewke Beru rocznik 96. Po jej zalozeniu samochod odpala, ale wlasnie nie zawsze za pierwszym razem, jak juz odpali to chodzi jak przecinak. Jednak boje się iż w kazdej chwili moze pasc. W zwiazku z tym pytanie ... co sie moze dziac ze te cewki tak padaja? Pomozcie ...
Ostatnio zmieniony sob sie 26, 2006 20:05 przez baner, łącznie zmieniany 1 raz.
z lipcą cewką to spotkałem się raz jak miałem F126p, a tu nie sądzęNie wiem tylko czy te cewki sa takie lipne
bardziej tobaner pisze: czy z samochodem jest cos nie tak, ze one sie tak pala jedna po drugiej
[ Dodano: Nie Sie 27, 2006 16:42 ]
aha i cewkę i tak trzeba zmierzyć aby wiedzieć co padło i od tego rozpocząć poszukiwanie
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....